Ο oίκος MOSCHINO παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, παραγωγής και διανομής του Safilo Group.

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως βασίζεται σε χαρακτηριστικά στοιχεία – υπογραφή του οίκου: Το πλήρες Λογότυπο που διακρίνεται στα προκλητικά γυαλιά ηλίου με απροσδόκητο τρόπο, τη Διακοσμητική Αλυσίδα και το Διπλό Ερωτηματικό, που ενισχύουν το εφέ των γυαλιών ηλίου και οράσεως, καθώς και το σχεδιασμό μάσκας και τα Μεταλλικά τρουκ, που λειτουργούν ως διακριτικά αλλά συνάμα και καθηλωτικά στοιχεία.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει διαχρονικές αποχρώσεις όπως το μαύρο και η ταρταρούγα, συνδυάζοντας ταυτόχρονα τολμηρές νότες του χρυσού, του ασημί και του μαυρισμένου ασημί στο μέταλλο και ντεγκραντέ ή καθρεπτέ εφέ στους φακούς.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως MOSCHINO αποτυπώνουν τον ιδιαίτερο και ειρωνικό χαρακτήρα της Ιταλικής Μάρκας, που ενισχύεται πάντα με μια δόση πολυτέλειας και λάμψης, ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπική υπογραφή του τολμηρού δημιουργού και Καλλιτεχνικού Διευθυντή της, Jeremy Scott.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις μπουτίκ Moschino, σε οπτικά καταστήματα πολυτελείας και ποιοτικά πολυκαταστήματα από τον Σεπτέμβριο 2019.

Για την ελληνική αγορά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως Moschino διατίθονται σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα)

LOGO

Το λογότυπο Bold & Gold αποτελεί διαχρονική υπογραφή του Moschino. Πρόκειται για ένα εμβληματικό σήμα εξαιρετικής αναγνωρισιμότητας

MOS 048/S γυαλιά ηλίου

Μοναδικά, προκλητικά γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό, σχεδιασμένα για όσους τολμούν!

Αυτό το Έντονου & Επίπεδου σχεδιασμού μοντέλο διαθέτει μεταλλική γέφυρα που επιτρέπει την τοποθέτηση της προσαρμοζόμενης μάσκας, ως δεύτερο στρώμα προστασίας.

Σύμφωνα με την τελευταία τάση, η προσαρμοζόμενη μάσκα φέρει το πλήρες λογότυπο τυπωμένο σε καθρεπτέ εφέ.

Χρωματική παλέτα: χάλκινο χρυσό με μπορντό φακούς, μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς, ροζ χρυσό με χρυσούς φακούς.

Γυαλιά ηλίου MOS 051/S 

Η τάση του μεταλλικού περιγράμματος επέστρεψε και χαρακτηρίζει αυτή την εμβληματική φόρμα «μάτι της γάτας». Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 επανέρχεται με νέα χαρακτηριστικά, καθώς λέπτυνε για να αναβαθμίσει την άνεση. Απόλυτα θηλυκό και διαχρονικό, το μοντέλο αυτό είναι αξεπέραστο!

Χρωματική παλέτα: κόκκινο με μπορντό φακούς, σκούρα ταρταρούγα με καφέ φακούς, μαύρο/φούξια με ροζ καθρεπτέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Το εμβληματικό στοιχείο του Moschino μεταφέρει τα γυαλιά στην σφαίρα του κοσμήματος. Πολυτέλεια e Λάμψη!  

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ MOS 052/S και γυαλιά οράσεως MOS 542

Αυτά τα γεωμετρικά, στρογγυλά γυαλιά ηλίου και οράσεως χαρακτηρίζονται από την διπλή τους επιφανειακή στρώση στο πλαίσιο. Η εμφάνισή τους απογειώνεται με αποσπώμενες διακοσμητικές αλυσίδες – κολιέ, που προσφέρουν μια παιχνιδιάρικη νότα.

Τα γυαλιά ηλίου φέρουν το εμβληματικό λογότυπο του διπλού ερωτηματικού του Moschino, κάνοντας την εμφάνιση ακόμη πιο πολύτιμη.

Χρωματική παλέτα: ασημί/φούξια με γκρι φακούς, ροζ χρυσό με γκρι καθρεπτέ φακούς, ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς.

Τα γυαλιά οράσεως τονίζονται από διπλή επίστρωση στο πάνω μισό του πλαισίου τους.

Χρωματική παλέτα: ασημί/φούξια, ροζ χρυσό, ασημί.

 

MOS 545 γυαλιά οράσεως

Αυτά τα μεταλλικά cat-eye ultra-light γυαλιά οράσεως είναι διανθισμένα με μεταλλικά μικρά τρουκς στο επάνε μέρος του σκελετού, υπογραμμίζοντας έτσι το θηλυκό λουκ του μοντέλου που αιχμαλωτίζει το βλέμμα.

Χρωματική παλέτα: χρυσό, pink gold, παλλάδιο και μαύρο.