Η ITA Airways καλωσόρισε θερμά τους κορυφαίους συνεργάτες της στην Eλληνική αγορά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε εχθές, παρουσία της κυρίας Carla Catuogno ( L Carla Catuogno) , Regional Manager Europe, της κυρίας Άννας Ξενάκη ( Anna Xenaki Lepoura), Country Manager Greece & Malta και της ομάδας της ITA Airways Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν για τα τελευταία νέα και τις υπηρεσίες της ITA Airways.
Η ITA Airways κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα αυξήσει τον αριθμό των καθημερινών συνδέσεων από Αθήνα για Ρώμη Fiumicino με επιστροφή, εξασφαλίζοντας άνετες συνδέσεις με τους προορισμούς του δικτύου της.
Η Εταιρεία αυτό το καλοκαίρι θα πραγματοποιεί εποχικές απευθείας πτήσεις από Κέρκυρα, Ρόδο και Ηράκλειο για Ρώμη Fiumicino και Μιλάνο Linate και από Κεφαλλονιά για Ρώμη Fiumicino.
Η επέκταση σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της ITA Airways. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Εταιρεία θα ξεκινήσει νέα δρομολόγια στις Ηνωμένες Πολιτείες, με απευθείας πτήσεις από τη Ρώμη Fiumicino προς την Ουάσιγκτον από τις 02 Ιουνίου 2023 πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ από την 01 Αυγούστου 2023 η πτήση θα είναι καθημερινή και από τη Ρώμη Fiumicino για Σαν Φρανσίσκο από την 1η Ιου¬λίου 2023 τρεις φορές την εβδομάδα και από τις 2 Αυγούστου 2023 πέντε φορές την εβδομάδα.
Επιπλέον η Εταιρεία ενισχύει την προσφορά της στις απευθείας συνδέσεις μεταξύ Ρώμης και Νέας Υόρκης. Από την 1η Ιουνίου 2023 προσθέτει μια επιπλέον πτήση από Ρώμη Fiumicino για Νέα Υόρκη JFK με επιστροφή, ανεβάζοντας σε 3 τις καθημερινές συχνότητες που συνδέουν την Ιταλική πρωτεύουσα με το διεθνές αεροδρόμιο John Fitzgerald Kennedy.
H ITA Airways επεκτείνεται και στη Νότια Αμερική καθώς από τον Αύγουστο του 2023 θα προσθέσει 4 εβδομαδιαίες πτήσεις στις καθημερινές της συνδέσεις μεταξύ Ρώμης Fiumicino και Σάο Πάολο. Χάρη σε αυτές τις νέες πτήσεις, η εταιρεία θα αυξήσει τις πτήσεις της σε 11 εβδομαδιαίες μετ’ επιστροφής μεταξύ Ρώμης και Σάο Πάολο. Με την έναρξη στα τέλη Οκτωβρίου και της απευθείας πτήσης Ρίο ντε Τζανέιρο – Ρώμη Fiumicino, που θα πραγματοποιείται καθημερινά, θα ανέβει σε 18 ο συνολικός αριθμός των πτήσεων μεταξύ Βραζιλίας και Ιταλίας.
Όλοι οι νέοι προορισμοί εξασφαλίζουν άνετες συνδέσεις από και προς Αθήνα.
Αγορές για τις πτήσεις της ITA Airways μπορούν να γίνουν στο www.ita-airways.com, ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Εταιρείας, των ταξιδιωτικών γραφείων και των εκδοτηρίων εισιτηρίων στα αεροδρόμια.
( H ITA Airways είναι Μέλος Στήριξης του ‘Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας)