Η ΔΕΛΤΑ ήταν και φέτος ο μεγάλος νικητής της βραδιάς των Super Market Awards 2019 μεταξύ των προμηθευτών ταχυκίνητων προϊόντων, καθώς τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο του Κορυφαίου προμηθευτή– TOP SUPPLIER FMCG και με 4 ακόμη ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ, για τα προϊόντα και την υπεύθυνη λειτουργία της.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΛΤΑ απέσπασε χρυσό βραβείο για το Επιτυχημένο Λανσάρισμα του Διπλοστραγγιστού γιαουρτιού, το οποίο παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα με την μοναδική συνταγή της διπλοστράγγισης, μία μοναδική καινοτομία για την οποία η ΔΕΛΤΑ κατέχει πατέντα. Το προϊόν υποστηρίχθηκε από επικοινωνία με πρωταγωνιστή τον χρυσό μας Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, στην οποία αναδείχθηκε με συμβολικό τρόπο η διπλή προσπάθεια και ο διπλός κόπος, που περιέχονται σε ένα προϊόν διπλά απολαυστικό. Με χρυσό βραβείο διακρίθηκε επίσης για την Είσοδο στη νέα Κατηγορία των Φυτικών Ροφημάτων, καθώς, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών, παρουσίασε τη νέα σειρά100% Φυτικών Ροφημάτων από θρεπτικούς καρπούς, με τα ροφήματα ΑΜΥΓΔΑΛΟ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ΚΑΡΥΔΑ, ΦIΣΤΙΚΙ και ΒΡΩΜΗ & 3 SUPER ΣΠΟΡΟΥΣ. Το τρίτο χρυσό βραβείο απέσπασε στην κατηγορία Mάρκετινγκ και Επικοινωνία, για τη νέα ξεχωριστή και ανατρεπτική επικοινωνία του γιαουρτιού Complet, με κεντρικό μήνυμα «με το Complet ΟΛΟΙ έγιναν γκουρμέ».

 

 

Η ΔΕΛΤΑ τιμήθηκε επίσης με χρυσό βραβείο, στην κατηγορία Βέλτιστη αξιοποίηση της Ελληνικής Παραγωγής, για τα 67 χρόνια ενεργού στήριξης της Ελληνικής Κτηνοτροφίας. Είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής γάλακτος από Έλληνες κτηνοτρόφους, απορροφώντας το 1/4 της ελληνικής παραγωγής αγελαδινού γάλακτος, ενώ διαθέτει το πιο ισχυρό και εκτεταμένο δίκτυο συλλογής και διακίνησης γάλακτος, από τη Θράκη έως την Πελοπόννησο. Η εταιρεία υλοποιεί επί σειρά ετών ένα σύνολο δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης (Σχέδιο Δράσης ΓΑΙΑ, συμβολαιακή κτηνοτροφία, υποτροφίες σε νέους κτηνοτρόφους) για την ενεργό στήριξη της κτηνοτροφίας στη χώρα μας.

Στο τέλος της βραδιάς, ήρθε η ώρα των ειδικών διακρίσεων και η ΔΕΛΤΑ έλαβε την υψηλή διάκριση Top Supplier FMCG, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους πόντους στην αντίστοιχη ενότητα (4 Gold).Τα βραβεία Supermarket Awards, στα οποία η ΔΕΛΤΑ έχει διακριθεί πολλές φορές, έχουν στόχο να αναδείξουν επιχειρήσεις, super markets και προμηθευτές του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων,που υλοποιούν ουσιαστικές πρωτοβουλίες και πρωτοποριακά έργα με σημαντικό αντίκτυπο, τόσο στο οικονομικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο. ΣτηνΤελετή Απονομής των Supermarket Awards 2019παραβρέθηκαν ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, σούπερ μάρκετ και προμηθευτών, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η ΔΕΛΤΑ διακρίθηκε επίσης πρόσφατα στο πλαίσιο των Corporate Superbrands Greece 2018-19, στην κατηγορία Γαλακτοκομικών Προϊόντων και αναδείχθηκε από τους Έλληνες καταναλωτές με το Best BuyAward 2019-2020, στην κατηγορία του φρέσκου γάλακτος, αναγνωρίζοντας την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής του προϊόντος. Τέλος, η συσκευασία του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ βραβεύτηκε στα PackagingInnovationAwards 2019 με silveraward στην κατηγορία Food.

 

 

 

Ultime notizie