Η POLAROID – η φίρμα που εφηύρε τους αυθεντικούς πολωτικούς φακούς και ηγείται διεθνώς στο χώρο των γυαλιών – παρουσιάζει τη νέα ΣΥΛΛΟΓΗ HERITAGE CAPSULE 2019: ένα μοναδικό project που συνδυάζει το ιστορικό πνεύμα της μάρκας με τον σύγχρονο σχεδιασμό και την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία πολωτικών φακών. 

Η νέα συλλογή POLAROID HERITAGE CAPSULE της σεζόν είναι εμπνευσμένη από εμβληματικά κομμάτια της Polaroid, με μια ρετρό διάθεση που φτάνει μέχρι την δεκαετία του 1950 και την συλλογή γυαλιών ηλίου Polaroid Cool Ray: φόρμες «μάτι της γάτας» και τετράγωνες φόρμες από ασετάτ ή ασετάτ και μέταλλο, επανερμηνεύονται μέσα από υπερσύγχρονο σχεδιασμό σε αφαιρετικά μοντέλα με ξεχωριστές λεπτομέρειες. 

Το δημιουργικό τμήμα του Design Studio του Safilo Group στο Μιλάνο ακολούθησε την ιστορία της Polaroid για να συμπυκνώσει 80 χρόνια διαχρονικού στυλ στη νέα capsule συλλογή της μάρκας, επανερμηνεύοντας μοντέλα που άφησαν εποχή για να δημιουργήσει άκρως συλλεκτικά γυαλιά ηλίου, σύμβολα αυθεντικής κατασκευαστικής αρτιότητας.       

Όλα τα γυαλιά ηλίου της ΣΥΛΛΟΓΗΣ HERITAGE CAPSULE της POLAROID διαθέτουν πολωτικούς φακούς για άψογη όραση χωρίς αντανακλάσεις, έντονες αντιθέσεις, μειωμένη οπτική κόπωση και 100% προστασία από τις ακτίνες UV. 

PLD 6084/S 

Αφαιρετικά, γυναικεία γυαλιά ηλίου σε φόρμα «μάτι της γάτας» από ασετάτ δύο στρώσεων, με το μπροστινό μέρος να πλαισιώνεται από ανάγλυφες γραμμές που ενισχύουν τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις, τονίζοντας την πολυτελή πτυχή αυτού του μοντέλου.  

Η λεπτομέρεια «πίξελ» – το εμβληματικό στοιχείο – υπογραφή της Polaroid και ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης – εμφανίζεται διακριτικά στο μπροστινό μέρος. 

Το μοντέλο διατίθεται σε κρεμ/μαύρο με πράσινους πολωτικούς φακούς, ροζ/μπορντό με ροζ πολωτικούς φακούς, μαύρο/κρεμ με γκρι πολωτικούς φακούς. 

PLD 6086/S/X 

Τετραγωνισμένα, ανδρικά γυαλιά ηλίου από ασετάτ διπλής στρώσης, με δυο ανάγλυφες γραμμές σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς στο μπροστινό μέρος. 

Η λεπτομέρεια «πίξελ» – το εμβληματικό στοιχείο – υπογραφή της Polaroid και ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης – εμφανίζεται διακριτικά στο μπροστινό μέρος.

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε μπλε/γαλάζιο με μπρονζέ φακούς, μπορντό/γκρι με γκρι πολωτικούς φακούς, μαύρο/κρεμ με γκρι πολωτικούς φακούς, σκούρα ταρταρούγα με πράσινους πολωτικούς φακούς. 

 

POLAROID 

Η Polaroid Eyewear είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην οπτική φροντίδα και μια καινοτόμα διεθνής φίρμα οπτικών που οφείλει το όνομά της στην ανακάλυψη που άλλαξε τον κόσμο της τεχνολογίας και των οπτικών: τους πολωτικούς φακούς. Η Polaroid, από τότε που ιδρύθηκε από τον Edwin Land το 1937, έχει ενισχύσει την φήμη της ως κορυφαία μάρκα στους πολωτικούς φακούς. Σήμερα, η Polaroid παράγει και διανέμει παγκοσμίως τα πολωτικά της γυαλιά ηλίου, τους φακούς Clip-on, SuncoversTM και σκελετούς γυαλιών οράσεως, μέσω των ιδιόκτητων θυγατρικών της και του δικτύου αποκλειστικών διανομέων της. Η μάρκα προσχώρησε στο Safilo Group τον Απρίλιο του 2012. Για περισσότερες πληροφορίες: www.polaroideyewear.com.