Tο εμβληματικό FAB28 της Smeg ανανεώθηκε με καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ένα πραγματικό σύμβολο σύγχρονου σχεδιασμού το οποίο μεταμόρφωσε το ψυγείο από λειτουργική συσκευή σε αντικείμενο διακόσμησης, επανορίζει τον εαυτό του με μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών.

Το FAB28 γίνεται μια εικόνα κομψής δημιουργικότητας. Ανακαλύψτε τις διάφορες εκδόσεις, μεταξύ αυτών τα χρώματα του Union Jack ή του Ιταλικού tricolore, το πολύχρωμο, η έκδοση του μαυροπίνακα “Write on Me” – καθώς και μια επιλογή από 15 υπέροχα χρώματα, μεταξύ αυτών και τα νέα Taupe και Ruby Red. Δεν είναι τυχαίο που το FAB28 έχει τόσο μεγάλη συμμετοχή σε διαφημιστικά, διεθνή τηλεοπτικά και κινηματογραφικά σετ καθώς και στα social media. Σήμερα είναι πιθανά μια από τις πιο αναγνωρίσιμες συσκευές κουζίνας στον κόσμο.

Το FAB28 με την έντονη προσωπικότητά του και το μοναδικό του στυλ, είναι ο γνήσιος προάγγελος του vintage και του 50s style, το οποίο έχει γίνει σημείο αναφοράς του σύγχρονου σχεδιασμού. Οι καμπύλες γραμμές εποχής έχουν μετατρέψει ένα χρηστικό αντικείμενο σε κλασικό, βρίσκοντας τη θέση του σε κάθε στυλ σπιτιού.

closeup-news

Λίγα έχουν αλλάξει εξωτερικά, αλλά στο εσωτερικό το FAB28 περιλαμβάνει μια πλούσια καινοτόμα προσέγγιση. Η ψύξη έχει βελτιστοποιηθεί με το νέο Multiflow system το οποίο κατανέμει την θερμοκρασία ακόμα πιο ομοιόμορφα στην συντήρηση και το συρτάρι των λαχανικών, χωρίς απώλειες ενέργειας. Έχει συμπεριληφθεί και ένα συρτάρι 0°C, το οποίο είναι ιδανικό για τη συντήρηση κρέατος και ψαριών. Το anti-ice οπίσθιο πάνελ αποτρέπει το σχηματισμό πάγου, ένα χαρακτηριστικό το οποίο ολοκληρώνει τις λειτουργικές βελτιώσεις του FAB28.

Η πρόσβαση στα τρόφιμα είναι ευκολότερη, με λωρίδες led τοποθετημένες δεξιά και αριστερά για να μπορείτε να δείτε σε κάθε άκρη του ψυγείου, χωρίς αύξηση της ενεργειακής κατανάλωσης. Αυτό καθώς και άλλοι τεχνικοί παράγοντες πιστοποιούν την A+++ ενεργειακή κλάση di FAB28, την μέγιστη που υπάρχει σήμερα.
Επιπλεόν βελτιώσεις έχουν γίνει, όπως οι νέοι μεντεσέδες στις πόρτες με τις μικρότερες διαστάσεις, συνεισφέροντας στην βελτίωση της κομψότητα του ψυγείου.

Λόγω των νέων χαρακτηριστικών, το FAB28 εδραιώθηκε ως η τέλεια σύνθεση μεταξύ τεχνολογίας και στυλ, επιβεβαιώνοντας και την συνεχή πορεία της εταιρίας προς την καινοτομία και την βελτίωση, κάνοντας την Smeg διεθνές σημείο αναφοράς του Made in Italy.

vedi di più su www.petco.gr