H FRAUGROUP είναι μια ιταλική εταιρεία από την VICENZA , που από το 1913, δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων παραγωγής για τoν τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων και ποτών.
Πιο συγκεκριμένα παράγει:
-Ολοκληρωμένες γραμμές επεξεργασίας για πόσιμο γάλα ( HTST – ESL – UHT ), από την παραλαβή έως την εμφιάλωση.
– Ολοκληρωμένες γραμμές επεξεργασίας για τα παράγωγα γάλακτος : τυριά( σκληρά, ημίσκληρα, μοτσαρελα, τυρί πίτσας κτλ..), γιαούρτια, παγωτά
– Γραμμές επεξεργασίας για χυμούς φρούτων
– Εξοπλισμό για την παραγωγή μπίρας
Επίσης για τα γαλακτοκομικά προϊόντα, παράγει και μεμονωμένα μηχανήματα ( παστεριωτές , αποστειρωτές , δεξαμενές αποθήκευσης κτλ..)
Όλη τη μηχανική και ηλεκτρική παραγωγή, διαχειρίζεται εξ’ολοκλήρου η FRAUGROUP από την αρχή. Επίσης αναπτύσσει εσωτερικά όλο το λογισμικό διαχείρισης που ελέγχει την παραγωγική διαδικασία και τις συσκευές.
Θέλοντας να διευρύνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, μέσω του Επιμελητηρίου μας, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις online, με έλληνες επιχειρηματίες του χώρου, την δευτέρα 29 και τρίτη 30 ΜΑΙΟΥ ( 10.30-15.00), μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
Συνεργάτης του Επιμελητηρίου μας θα συντονίσει και θα μεταφράσει την επικοινωνία σας με τον εκπρόσωπο της ιταλικής εταιρείας.
Αν έχετε ενδιαφέρον ενημερώστε μας για την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί για να σας αποστείλουμε το σχετικό LINK για τη συνάντηση, καλώντας στο 210.7213209 την κα. BREVETTI SABRINA

Τελευταία νέα