Η Alfa Romeo ανακοίνωσε στo πλαίσιo συνέντευξης τύπου στο Μουσείο του Arese, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επικοινωνίας  για το λανσάρισμα των Giulia και Stelvio Model Year 2020, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν ο Kimi Räikkönen και η σύζυγος του Minttu Räikkönen.

  • Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε το μονοθέσιο C38 της Alfa Romeo Racing Formula 1 Team με τον ειδικό χρωματισμό που σχεδιάστηκε ειδικά για το Ιταλικό Grand Prix.
  • Οι Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi στα πλαίσια της εκδήλωσης παρέδωσαν προσωπικά τα κλειδιά σε 8 τυχερούς νέους ιδιοκτήτες μοντέλων της Alfa Romeo.
  • Με αφορμή το Ιταλικό Grand Prix η Alfa Romeo διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στη Monza, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνο.

IL Alfa Romeo στo πλαίσιo συνέντευξης τύπου στο μουσείο της μάρκας στο Arese, ανακοίνωσε ότι ο Kimi Räikkönen και η σύζυγος του Minttu Räikkönen θα συμμετέχουν σε μία μίνι σειρά 5 διαφημιστικών σποτ για το λανσάρισμα των Giulia και Stelvio Model Year 2020. Μετά την παρουσίαση των ειδικών εκδόσεων Alfa Romeo Racing από τους Räikkönen και Giovinazzi στο Balocco, ο Φιλανδός οδηγός θα αποδείξει και πάλι το υποκριτικό του ταλέντο, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του τη σύζυγο του.

 

Μία ξεχωριστή εμφάνιση για το Ιταλικό Grand Prix

Στην εκδήλωση η “Alfa Romeo Racing” πραγματοποίησε την αποκάλυψη του μονοθεσίου C38 με το οποίο θα αγωνιστεί στον Κυριακάτικο αγώνα στη Monza. Για την περίσταση το Alfa Romeo Style Centre σχεδίασε ξεχωριστούς χρωματισμούς που κάνουν ακόμα πιο δυναμικό το «υπηρεσιακό αυτοκίνητο» των Räikkönen και Giovinazzi. Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο επικεφαλής της ομάδας, Frédéric Vasseur, αλλά και οκτώ τυχεροί αγοραστές νέων μοντέλων της Alfa Romeo που παρέλαβαν τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους από τους δύο οδηγούς της ομάδας.

 

To μουσείο “La Macchina del Tempo” της Alfa Romeo αποτελεί το επίκεντρο μιας σειρά δραστηριοτήτων για τους φίλους της μάρκας στα πλαίσια του Ιταλικού Grand Prix.