Η Campari Hellas, θυγατρική του Ομίλου Campari –Campari Group με ενεργή παρουσία στην ελληνική αγορά από την 1η Ιανουαρίου 2024, πραγματοποίησε τα εγκαίνια των νέων γραφείων της στο Μαρούσι, την προηγούμενη εβδομάδα.
Με την παρουσία του Ιταλού Πρέσβη στην Ελλάδα, Paolo Cuculi, των Αντιδημάρχων Αμαρουσίου και δημοσιογράφων από το επιχειρηματικό, οικονομικό, κλαδικό και lifestyle ρεπορτάζ, η ομάδας της Campari Hellas υποδέχθηκε όλους τους καλεσμένους στο ξεχωριστό Campari bar, που δεσπόζει στο κέντρο των νέων γραφείων.
The Campari Hellas Team
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Grand Opening Shakerato που η ομάδα της Campari Academy επιμελήθηκε ειδικά για τη βραδιά, δροσιστικά Aperol και Campari Spritz, καθώς και τη μοναδική EsPaloma, με τη νέα τεκίλα Espolon που λανσάρει η εταιρεία. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις και το Crodino, το πιο εμβληματικό Aperitif χωρίς αλκοόλ.

Sascha Cumia  (MD SEMEA DM and Head of New Business Integrations, Campari Group ), Paolo Cuculi (Ambassador of Italy in Greece, Yiannis Stratos (Managing Director Campari Hellas), Enrico Boceti (Global Public Affairs,Communications and Sustainability Senior Director, Campari Group)

Χαιρετισμούς απηύθυναν, επίσης στους προσκεκλημένους ο Sascha Cumia, Managing Director of the region SEMEA DM και Head of New Business Integrations του Campari Group μαζί με τον Γιάννη Στράτο, Managing Director της Campari Hellas.
Στο τέλος της βραδιάς, όλοι οι καλεσμένοι πήραν ως αναμνηστικό ένα Negroni kit, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει το Campari και τα perfect serve ποτήρια.
Sascha Cumia, Paolo Cuculi, Yiannis Stratos
—-
Σχετικά με τον Όμιλο Campari Group
Ο Όμιλος Campari κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών, με ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει πάνω από 50 premium και super premium μάρκες, οι οποίες κατηγοριοποιούνται βάσει παγκόσμιας, περιφερειακής και τοπικής προτεραιότητας.
Οι μάρκες Παγκόσμιας Προτεραιότητας, η βασική εστίαση του Ομίλου, περιλαμβάνουν τα Aperol, Appleton Estate, Campari, SKYY, Wild Turkey και Grand Marnier. Ο Όμιλος ιδρύθηκε το 1860 και σήμερα είναι ο έκτος μεγαλύτερος παίκτης παγκοσμίως στον κλάδο των premium αλκοολούχων ποτών. Διαθέτει παγκόσμια εμβέλεια διανομής, εμπορεύεται σε περισσότερα από 190 χώρες σε όλο τον κόσμο, με ηγετική θέση στην Ευρώπη και την Αμερική.
Η στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου στοχεύει στο συνδυασμό της οργανικής ανάπτυξης μέσω της ισχυρής οικοδόμησης εμπορικών σημάτων και της εξωτερικής ανάπτυξης μέσω επιλεκτικών εξαγορών εμπορικών σημάτων και επιχειρήσεων.
Με έδρα το Μιλάνο της Ιταλίας, ο Όμιλος Campari διαθέτει 23 μονάδες παγκοσμίως και το δικό του δίκτυο διανομής σε 25 χώρες. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 4.500 άτομα.
Οι μετοχές της μητρικής εταιρείας, Davide Campari-Milano N.V. (Reuters CPRI.MI – Bloomberg CPR IM), είναι εισηγμένες στο ιταλικό χρηματιστήριο από το 2001.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.camparigroup.com/en
Απολαύστε τα προϊόντα μας υπεύθυνα
Η Campari Hellas από την 1η Ιανουαρίου 2024 διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου την εμπορία και διανομή των βασικών εμπορικών σημάτων του Ομίλου στην ελληνική αγορά, όπως το Aperol, το Campari, το μη αλκοολούχο Crodino, το Bulldog gin, το ουίσκι Wild Turkey, τη Skyy vodka και το Grand Marnier, ενώ λανσάρει και την Espolòn tequila.