ΟΙ ΝΕΕΣ VESPA PRIMAVERA ΚΑΙ VESPA SPRINT ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΣΑΝΓΚΑΗ

 

MAZI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η NEA ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ VESPA, ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ LIFESTYLE

 

ΟΙ ΝΕΕΣ VESPA PRIMAVERA E VESPA SPRINT ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΣΑΝΓΚΑΗ

MAZI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η NEA ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ VESPA, ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ LIFESTYLE

IL VESPA ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΗN PREMIUM ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι νέες Vespa Primavera 150 e Vespa Sprint 150 εγκαινιάζουν μία νέα εποχή στην κινεζική αγορά με μια μεγάλη εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Σαγκάη, nel ShangshengXinsuo (το Columbia Circle), το νέο σημείο αναφοράς στην κινεζική μητρόπολη, μέσα σε μια ατμόσφαιρα που συνδύαζε πολιτισμό, disegno, ιταλικό στυλ και μόδα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αστέρες της Ασίας και φορείς, μεταξύ των οποίων η Γενική Πρόξενος της Ιταλίας στη Σαγκάη, Tiziana DAngelo.

Η θριαμβευτική βραδιά στη Σαγκάη επιβεβαιώνει ότι η Vespa, μία αυθεντική παγκόσμια μάρκα, γίνεται όλο και πιο αγαπητή σε όλο τον κόσμο. Η κατοχή μιας Vespa ήταν πάντα μια επιλογή στυλ, πάνω από τη μόδα και τις τάσεις, μια έκφραση της προσωπικότητας του ιδιοκτήτη της.

Εκτός από τις νέες Vespa, παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ένδυσης Vespa DEC. Αντλώντας έμπνευση από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio, αυτή η νέα συλλογή είναι η έκφραση της μάρκας Vespa στον κόσμο του lifestyle, προβάλλοντας τις πιο εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες του ιταλικού στυλ.

Η Vespa ήταν πάντα ένα παγκόσμιο marca, ενώνοντας γενιές διαφορετικών ηπείρων και πολιτισμών, με πάνω από 19 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο από το 1946 έως σήμερα. Είναι ένας εξαιρετικός πρεσβευτής του ιταλικού στυλ, σχεδίασης e τεχνολογίας. Οι νέες Vespa Primavera e Sprint αντιπροσωπεύουν την πιο σύγχρονη και μητροπολιτική ψυχή της Vespa.

Οι νέες Vespa εισάγουν νέα υλικά και εξαντλητική φροντίδα στις λεπτομέρειες για την περαιτέρω αναβάθμιση της συνολικής ποιότητας των φινιρισμάτων. Τα νέα μοντέλα έχουν επανασχεδιασμένο τιμόνι και ποδιά, ενώ η σέλα έχει επίσης βελτιωθεί με τη χρήση νέων επενδύσεων. Ο νέος πίνακας οργάνων και τα full LED φώτα καταδεικνύουν για άλλη μια φορά την αδιαμφισβήτητη τεχνολογική υπεροχή της Vespa.