• Η Fiat Chrysler Automobiles συνεργάζεται με την πόλη της Matera (Ιταλία), την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2019, διοργανώνοντας μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων.
  • Η FCA διατηρεί κοντά στη Matera μια από τις σημαντικότερες μονάδες παραγωγής της, το εργοστάσιο του Melfi, στο οποίο κατασκευάζονται τα Fiat 500X και το Jeep Renegade.

Η συνεργασία της Fiat Chrysler Automobiles με την πόλη της Matera, Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2019, βασίζεται στην κοινή αντίληψη τους για την πρόοδο, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, αλλά και τον πολιτισμό ως μέσο της βελτίωσης της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων. Η παρουσία στην περιοχή της μονάδας παραγωγής της FCA στο Melfi, ένα από τα πλέον προηγμένα και φιλικά προς το περιβάλλον εργοστάσια στον κόσμο, στο οποίο κατασκευάζονται τα Fiat 500X και Jeep Renegade συμπληρώνει του στενούς δεσμούς του ομίλου με την Matera.

Στα πλαίσια της συνεργασίας, η FCA, ως επίσημος χορηγός μετακινήσεων έχει προσφέρει ένα στόλο οχημάτων που μεταφέρουν τους επισκέπτες της πόλης σε διάφορα σημεία της περιοχής. Η ευελιξία και οι εκτός δρόμου δυνατότητες των SUV 500X και Renegade επέτρεψε τη δημιουργία νέων διαδρομών όπου οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μέσα από μια νέα οπτική.

Παράλληλα το κοινό έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει όλη τη γκάμα της Fiat και ιδιαίτερα τα νέα 500 Star & Rockstar, αλλά και το νέο 500Χ Sport που παράγεται στο εργοστάσιο του Melfi.

Η πόλη της Matera στη Νότια Ιταλία ανήκει στην επαρχία Basilicata. Η περιοχή έχει κατοικηθεί από την Παλαιολιθική εποχή, ενώ έχει κερδίσει ιδιαίτερη δημοσιότητα λόγω των καλυμμένων με τοιχογραφίες σπηλιών. Η περιοχή Sassi, καθώς και το πάρκο των Rupestrian Churches έχουν ανακηρυχτεί το 1993 από την UNESCO ως Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

 

Ultime notizie