Η εταιρεία Kafea Terra S.A. -Τακτικό Μέλος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας-παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική καμπάνια για τον caffe Dimello.

Η γέννηση του Dimello

Το 2002, έπειτα από μερικές δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της διανομής και εισαγωγής καφέ, η Attica Terra Α.Ε. – μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τον κ. Ιωάννη Ιωσηφίδη, την κα Νιόβη Καλλέργη και τον κ. Ιωάννη Καρυοφύλλη – ίδρυσε τον Dimello, ένα 100% ελληνικό brand.

Ξεκίνησαν με λίγα άτομα σε ένα μικρό εργοστάσιο στα προάστια της Αθήνας στην Ελλάδα, όπου είναι διάχυτη η κουλτούρα του καφέ.

Ήταν μια ομάδα με μερικές δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα του καφέ, με στόχο τη δημιουργία εκλεπτυσμένων και καλά ισορροπημένων καφέδων που θα μπορούν να απολαμβάνουν όλοι και παντού.

Ο δρόμος προς την κορυφή

Έπειτα από τέσσερα χρόνια έρευνας και εξέλιξης, το 2006 η εταιρεία ενσωμάτωσε μια βιομηχανική μονάδα espresso υψηλής τεχνολογίας με προηγμένες υποδομές και εξοπλισμό για τον καφέ Dimello, με παραγωγική ικανότητα 3,5 τόνους την ημέρα. Σε μια συνεχώς αυξανόμενη αγορά καφέ, η εταιρεία ενστερνίζεται σύγχρονες τεχνικές και εξελίσσεται σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και επιθυμητό brand καφέ.

Άνοδος προς τη αναγνωρισιμότητα

Μέχρι το 2014, ο Dimello είχε καταφέρει να καθιερώσει μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες χονδρικού εμπορίου, καθιστώντας το όνομά της ως brand υψηλής ποιότητας καφέ – δουλεύοντας πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο. Παράλληλα, ξεκίνησε μια πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγική γραμμή για συσκευασίες 1 κιλού, επεκτείνοντας την παραγωγική απόδοση σε 9 τόνους την ημέρα.

Νέα Γενιά

Έχοντας αναβαθμίσει τη γραμμή παραγωγής με ένα σύστημα προκαταρκτικού καθαρισμού για πράσινο καφέ το 2017 και ξεκινώντας νέες σειρές προϊόντων αλεσμένου καφέ φίλτρου και espresso για το λιανικό εμπόριο, η ομάδα δημιουργίας της Dimello έχει μεγαλώσει σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά παρόλα αυτά, όλοι όσοι ήταν παρόντες στην αρχή συνεχίζουν να συνεισφέρουν έμπρακτα και σήμερα.

Παραμένοντας πιστοί στην οικογενειακή νοοτροπία, τις μεσογειακές μας ρίζες και την επιθυμία της ομάδας να δημιουργεί μόνο τον καλύτερο καφέ με το όνομα Dimello, το επιχειρηματικό πνεύμα της εταιρείας μεταλαμπαδεύεται στην επόμενη γενιά.

Η Dimello στο Ηνωμένο Βασίλειο

Με την ίδρυση της Kafea Terra UΚ, το brand είναι έτοιμο να συνεχίσει το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως θυγατρική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή ευρωπαϊκών brand και κυρίως του καφέ Dimello στον τομέα των τροφίμων.

 

Video: https://www.dimellocoffee.com/blog/post/dimello-tv-campaign-3d-animation-video/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Dimello+TV+Campaign

Τελευταία νέα