Ας μιλήσουμε

Ερχομαι σε επαφή

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right

Διεύθυνση

Σόλωνος 102, Αθήνα 106 80

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 9.00 – 17.00

Τηλέφωνο

(+30) 21 0721 3209

Πληροφορίες email

[email protected]

Τηλέφωνο

(+30) 21 0721 3212  Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων τα οποία μας αποστείλατε, και η εταιρεία μας θα επεξεργαστεί αυτά συμμορφούμενη στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016 / ΕΕ, αποκλειστικά στην έκταση και για το σκοπό που εσείς ορίζετε με το αίτημά σας και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Επίσης, συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας.

  25 Years Trusted
  With Big Companies

  Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.
  “Too many people spend money they earned to buy things they don’t want, to impress people that they don’t like.”

  Είπαν για Εμάς

  Ethnos Events

  30 Νοέμβριος 2023

  ευχαριστούμε θερμά για την διαχρονική υποστήριξη σε όλες τις πρωτοβουλίες μας.

  Avatar for Ethnos Events
  Ethnos Events

  Amplus review

  16 Νοέμβριος 2023

  Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας για την όλη συνεργασία και υποστήριξη που έχουμε αναπτύξει όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

  Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας έχει σημαντικότατη συμβολή στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και αποτελεί , αποδεδειγμένα, τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για τις Ελληνικές εταιρείες που επιθυμούν να εξάγουν στη γείτονα χώρα αλλά και για τις Ιταλικές που επιθυμούν να βρουν συνεργάτη στην Ελληνική αγορά.

  Από την προσωπική μου εμπειρία θα σταθώ στον επαγγελματισμό των στελεχών του Επιμελητηρίου και για τη διάθεση που δείχνουν να συμβάλλουν για τη συνεργασία και την προβολή της εταιρείας μου AMPLUS TECHNOLOGY , η οποία είναι σημαντική για εμάς, και το εκτιμούμε ιδιαίτερα..

  Ευχαριστούμε και ευελπιστούμε μελλοντικά να έχουμε ακόμα πιο εποικοδομητικές συνεργασίες.

  Avatar for Amplus Technologies
  Amplus Technologies

  ΣΑΒΡΑΜΗΣ Β. & ΣΙΑ ΕΠΕ - Βραδιά Ιταλικής Γαστρονομίας

  8 Νοέμβριος 2023

  Αγαπημένοι μας,

  Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εξαίρετη εκδήλωσή σας, στην οποία είχαμε την τιμή να παραστούμε.

  Το δείπνο ήταν έξοχο και οι καλεσμένοι εκλεκτοί. Η βραδιά μας ήταν πολύ όμορφη και το γεγονός ότι επιλέξατε να τιμήσετε το αγαπημένο

  και σε εμάς εστιατόριο Il Trovatore μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

  Ευχόμαστε να συνεχίσετε να συμβάλλετε τόσο επιτυχημένα στην προώθηση της Ιταλικής γαστρονομίας στη χώρα μας.

  Με εκτίμηση,

  Βασίλης & Αλεξία Σαβράμη

  Avatar for ΣΑΒΡΑΜΗΣ Β. & ΣΙΑ ΕΠΕ
  ΣΑΒΡΑΜΗΣ Β. & ΣΙΑ ΕΠΕ