Στα Diamonds of the Greek Economy 2019 Η εταιρεία διανομών Πήγασος Α.Ε. κέρδισε το τιμητικό βραβείο “Diamonds of the Greek Economy 2019”.

Η Πήγασος από το 1979 αντιπροσωπεύει γνωστά εμπορικά σήματα στην ελληνική αγορά, μεταξύ των οποίων τα Haribo, Panini και Corny. Στρατηγικός σκοπός της εταιρείας είναι η εδραίωση των brands που αντιπροσωπεύει στη χώρα, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές εμπορικές υπηρεσίες. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία έχει δομήσει ένα από τα πιο δυναμικά συστήματα πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, διανέμοντας τα προϊόντα της και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης όχι μόνο με όλους τους μεγάλους πελάτες super markets και key accounts, αλλά έχοντας και ένα από τα πιο δυναμικά X-Van τμήματα πωλήσεων στην Ελλάδα, το οποίο εξυπηρετεί χιλιάδες σημεία πώλησης της παραδοσιακής αγοράς στο μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας.

Με αφορμή τη βράβευση αυτή, ο Χάρης Ακζώτης, CEO της Πήγασος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που χάρη στη στήριξη και την προσπάθεια όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας, έχουμε καταφέρει να έχουμε συνεχώς θετικά αποτελέσματα και να πετυχαίνουμε τέτοιου είδους διακρίσεις. Ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την εταιρεία μας στο μέλλον, συνεχίζουμε δυναμικά να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να δημιουργούμε επιτυχίες».

Η εταιρεία Πήγασος Α.Ε. είναι Τακτικό Μέλος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας

www.pegasos.com.gr