ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ

1 ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΧΑΝΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΑΝΙΑ

Στις 15 Ιουλίου γιορτάζουμε ένα χρόνο δραστηριοποίησης των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά, συνδέοντας πλέον την Κρήτη και από τα Χανιά με τον Πειραιά, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό και τους επαγγελματίες του νομού Χανίων και της ευρύτερης περιοχής.

Πριν από ένα χρόνο, επενδύσαμε στο ταξίδι, στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στην Κρήτη και ενισχύσαμε τη νέα γραμμή των Χανίων με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry MYKONOS PALACE, το πρώτο οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον πλοίο στην ελληνική επιβατηγό ναυτιλία.

Ευχαριστούμε όλους εσάς και ιδιαίτερα τους συμπατριώτες μας από τα Χανιά και το Ρέθυμνο που επιλέξατε να στηρίξετε έμπρακτα την προσπάθειά μας. Εμείς, στις Μινωικές Γραμμές, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε, όπως κάνουμε εδώ και 47 χρόνια τώρα, με ήθος, συνέπεια, ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και σεβασμό στο επιβατικό κοινό, να φροντίζουμε κάθε ταξίδι με τα πλοία της εταιρείας μας να αποτελεί μια απολαυστική ταξιδιωτική εμπειρία.

Και επειδή τα γενέθλια, ως είθισται, συνδυάζονται με δώρα… αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε με όλους εσάς και να σας προσφέρουμε μοναδικές εκπλήξεις!

Ένας χρόνος στη Γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά και μία ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές εκπλήξεις και δώρα!

· Εορταστικός ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: προσφέρουμε σε 12 τυχερούς από ένα (1) δωρεάν ταξίδι, μετ’ επιστροφής, για δύο (2) άτομα σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα, στη Γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά, την περίοδο που επιθυμούν, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό μας στο blog των Μινωικών Γραμμών, https://getaway.minoan.gr.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 21/07/2019 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22/07/2019 όπου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των δικαιούχων στα social media της εταιρείας.

· Γιορτινό BONUS για τα μέλη του Minoan Lines Bonus Club: εκδίδοντας εισιτήρια στη Γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά, από 10 έως 20/07/2019, προσφέρουμε στα μέλη μας δωρεάν ταξίδια, εξαργυρώνοντας τους μισούς πόντους από το κανονικό ποντολόγιο εξαργύρωσης. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31/10/2019.