Η Gand Oil σας συνοδεύει σε κάθε σας διαδρομή και εξυπηρετεί κάθε μηχανική απαίτηση με ποιότητα και με αξιοπιστία, παρέχοντας σας λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Η Gand Oil διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα υψηλής ποιότητας λιπαντικών Βενζινοκινητήρων, Πετρελαιοκινητήρων, Γεωργικών Μηχανημάτων, Μοτοσικλετών, Βαλβολίνες & Λιπαντικά Διαφορικών, Υδραυλικών Συστημάτων, Μετάδοσης Κίνησης, Ανελκυστήρων, Μεταφοράς θερμότητας, Βιομηχανίας, Αεροσυμπιεστών, Εργαλείων Aέρος, Συρματόσχοινων, Κοπής & Κατεργασίας Μετάλλων, Ναυτιλίας, Μηχανών Θαλάσσης, Εξωλέμβιων, καθώς και λιπαντικά για διάφορες άλλες εφαρμογές.

H Gand Oil χαράζει εδώ και μια δεκαετία μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των λιπαντικών αυτοκινήτων, βιομηχανίας και ναυτιλίας. Το όραμα μας πριν από δέκα χρόνια, έγινε η αφετηρία να δημιουργήσουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που ήρθαν να καλύψουν τις ανάγκες της παλιάς αλλά και της καινούργιας τεχνολογίας οχημάτων και μηχανημάτων. Η εταιρεία με την συνεχώς αυξανόμενη από χρόνο σε χρόνο αναπτυξιακή της δυναμική βασίζει και πιστεύει στη φιλοσοφία ότι μόνο μια ισορροπημένη ανάπτυξη με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα αποδεκτά από τον καθημερινά όλο και περισσότερο ευαισθητοποιημένο καταναλωτή. Η εταιρεία είναι προσανατολισμένη σε συνεχή προσπάθεια στην παραγωγή και εμπορία ποιοτικών προϊόντων, αλλά και στην παροχή ποιοτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών με αποκλειστικό στόχο να ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τους πελάτες της μέσω των συνεργατών της.

Όλα τα προϊόντα της Gand Oil ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές των διεθνών εγκύρων οργανισμών που ελέγχουν τα λιπαντικά.

Αmerican Petroleum Institute (API), Assosiation des Constructeurs European d’ Automobiles(ACEA), International Standards Organization (ISO), (JASO), του Aμερικανικού στρατού (U.S.Military) και των μεγαλύτερων κατασκευαστών αυτοκινήτων Volkswagen-VW, Mersedes Benz – MB, Ford κ.α.)

H Gand Oil είναι Τακτικό Μέλος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας

www.gandoil.gr