ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ CARRERA LENS3S: ΝΕΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ FLAG LAB ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ PHOTO-C

 

Αντισυμβατικά και πάντα ένα βήμα μπροστά: Τα Carrera LENS3S είναι τα νέα γυαλιά ηλίου που προστίθενται στην σειρά CARRERA FLAG LAB.

Δυναμικά και τολμηρά: αυτή η υπερμεγέθης μάσκα εκφράζει ιδανικά το αδιαμφισβήτητο ύφος της CARRERA: μοναδικός, μεταλλικός σκελετός, κατασκευασμένο με 3 φακούς στο μπροστινό του μέρος, πλευρικό μεταλλικό προστατευτικό και βραχίονες που φέρουν το χαρακτηριστικό σύμβολο Flag.

Φορέστε αυτά τα γυαλιά ηλίου από το ξημέρωμα ως το ηλιοβασίλεμα, χάρη στους νέους πρωτοποριακούς φακούς Photo-C σε επιλεγμένους χρωματικούς συνδυασμούς. Οι φωτοχρωμικοί φακοί σκουραίνουν όταν εκτεθούν σε υπεριώδες φως, ενώ η απουσία φωτός τους επαναφέρει στην διάφανη κατάσταση τους. Εκτός από την προστασία που προσφέρουν στα μάτια σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αυτά τα γυαλιά ηλίου θα σας κάνουν επίσης να ξεχωρίζετε από το πλήθος καθώς θα απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα.

Τα γυαλιά ηλίου CARRERA L3NSES διατίθενται σε χρυσό με κίτρινους-χρυσούς φακούς, ροζ χρυσό με ροζ φωτοχρωμικούς φακούς, μαυρισμένο ασημί με γαλάζιους φωτοχρωμικούς φακούς, σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς και χάλκινο χρυσό με γκρι/μπρονζέ φακούς.

Tα γυαλιά Carrera παράγονται και διανέμονται από το Safilo Group.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.