ΝΕΑ

24
ΝΟΕ

HelioSphera:Στην κορυφή της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο

Δυο χρόνια HelioSphera: Πρώτη στις εξαγωγές
Στην κορυφή της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο
 

24
ΝΟΕ

Berloni vs Top Chef

Μοναδικές στιγμές έζησαν οι επισκέπτες του Notos Galleries στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης το περασμένο Σάββατο. Εκεί ο Top chef, κος Χριστόφορος Πέσκιας ένας πραγματικός μάγος της γαστρονομίας δημιούργησε πάνω σε μια από τις πιο ωραίες κουζίνες της Berloni αριστουργηματικά εδέσματα για το κοινό.

23
ΝΟΕ

Η Artemide Hellas στην 43η ΧΕΝΙΑ

H Artemide Hellas σας προσκαλεί στην 43η Διεθνή Έκθεση ΧΕΝΙΑ, την μεγαλύτερη έκθεση εξοπλισμού ξενοδοχείων, χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας, για να σας παρουσιάσει τις τάσεις στον φωτισμό χώρων φιλοξενίας.

22
ΝΟΕ

Girls Apparel-Product of the Year Award 2011

Η Mini Raxevsky βραβεύεται με το «Προϊόν της Χρονιάς 2011» για την κοριτσίστική της συλλογή, από τη Walt Disney Company!

02
ΝΟΕ

Νέο Video

Προστέθηκε νέο Video στο Video Gallery του Επιμελητηρίου

19
ΟΚΤ

O κήπος της Ευρώπης 14-15 Οκτωβρίου

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας στα πλαίσια συνεργασίας με την ιταλική κοινοπραξία φυτοπαραγωγών της Ιταλίας πραγματοποίησε στις 14 και 15 Οκτωβρίου επιχειρηματικές συναντήσεις στα φυτώρια Τάνι - Λεωφ. Κίτσι 11 - στο Κορωπί Αττικής.

17
ΟΚΤ

Εκλογές Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Εκλογές Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών 3-4 και 5 Δεκεμβρίου 2011

11
ΟΚΤ

Κοινοπραξία φυτοπαραρωγών ATS

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας σε συνεργασία με την ιταλική κοινοπραξία φυτοπαραγωγών ATS παρουσιάζει την εκστρατεία προώθησης των ευρωπαϊκών φυτών και λουλουδιών στα ελληνικά ανθοπωλία.

22
ΣΕΠ

Ο Τύπος γράφει ...κινητοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων για έξοδο από την ύφεση

Τέλη Οκτωβρίου θα παρουσιάσει η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα (task force) την πρώτη της έκθεση για τη στρατηγική εξόδου από την ύφεση, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Χορστ Ράιχενμπαχ.

21
ΣΕΠ

Συνάντηση Γενικού Γραμματέα ΔΟΣ & ΑΣ με εκπροσώπους του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος δέχθηκε στο γραφείο του εκπροσώπους του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Τσαμίχα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Βαμβακάρη.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη