ΝΕΑ

20
ΣΕΠ

«Ανάκαμψη τώρα – Ένας Ηράκλειος Άθλος για την Ελλάδα»

Ομιλία του Προέδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας κου Ιωάννη Τσαμίχα σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε με θέμα: «Ανάκαμψη τώρα – Ένας Ηράκλειος Άθλος για την Ελλάδα»

08
ΣΕΠ

Mostra Rota - Σεπτέμβριος 2011

Έπιπλα, είδη διακόσμησης & οικιακού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού, στη μεγαλύτερη έκθεση στο είδος της

08
ΣΕΠ

Η Δωρέκθεση φθινοπώρου στο EXPO Athens

Στις 14-18 Σεπτεμβρίου 2011 οι καθιερωμένοι αλλά και οι νέοι εκθέτες της μεγαλύτερης έκθεσης ειδών δώρων στην Ελλάδα, της Δωρέκθεση, παρουσιάζουν την πιο ολοκληρωμένη γκάμα δώρων, παιχνιδιών, αξεσουάρ, διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων, στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα Αττικής.

06
ΣΕΠ

Enel Green Power - Welcome New Member

Νέο αιολικό πάρκο της Enel Green Power αυξάνει τη συνολική εγκατεστημένη ισχύ στην Ελλάδα σε 186 ΜW

30
ΑΥΓ

F&Α - Welcome New Member

Η εταιρεία F & A είναι ένας χρηματοοικονομικός και λογιστικός οργανισμός που έχει σκοπό να παρέχει υψηλής ποιότητας χρηματοοικονομικές, λογιστικές, φορολογικές και υποστηρικτικές διοικητικές υπηρεσίες.

29
ΑΥΓ

St. George Lycabettus - Welcome New Member

Full Moon Moda Aperitivo: Το St.George Lycabettus διοργανώνει μια ξεχωριστή Ιταλική βραδιά την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου , 20:30

27
ΙΟΥΛ

Τρία βραβεία κοινού για την Attica Group

Tρία βραβεία κοινού απέσπασε η Attica Group στα Conde Nast Traveller Awards 2010, σε απονομή που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουλίου 2011.

26
ΙΟΥΛ

Aprilia RS4 50 – 125

Η Aprilia παρουσιάζει δύο νέες supersport μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού, ειδικά για τους νεαρούς μοτοσυκλετιστές, ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής τεχνικής και αγωνιστικής εμπειρίας που έχει καταστήσει τη μάρκα από το Noale ως τον Ευρωπαίο κατασκευαστή με τις περισσότερες νίκες ανάμεσα στις εταιρείες μοτοσυκλέτας που δραστηριοποιούνται σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου.

14
ΙΟΥΛ

Frangelico

FRANGELICO, το Ιταλικό αριστούργημα φτιαγμένο με απόσταγμα ξηρών καρπών εξακολουθεί και τώρα όπως και πριν να είναι το εκλεκτό ποτό όλων των προτιμήσεων.

14
ΙΟΥΛ

Amaro Montenegro

Το Amaro Montenegro δημιουργήθηκε το 1885 από τον Stanislao Cobianchi. Με ιστορία πάνω από 100 χρόνων το amaro Montenegro συνεχίζει την επιτυχημένη αναπτυσσόμενη πορεία του, φέρνοντας το κάθε χρόνο πρώτο.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη