ΝΕΑ

09
ΦΕΒ

To Δ.Σ. του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και ιταλικές επιχειρήσεις συνάντησαν την Task Force

To Δ.Σ. του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας  και σημαντικές ιταλικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα συνάντησαν την Task Force

08
ΦΕΒ

Αργυρώ Βλαβιανού και Rosita d'amare σήμερα στο St.George Lycabettus

Αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, θα 'ναι τιμή μου αν ερχόσασταν να κάνουμε ένα διάλειμμα την Τετάρτη 8/2/2012 στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ

06
ΦΕΒ

Ιταλική κομψότητα για όλους

Piaggio Carnaby 300, ένα μοντέλο που εκφράζει απόλυτα τον ιδιαίτερο ιταλικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα ασφάλειας και λειτουργικότητας των σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Και τώρα, με τη νέα προσφορά της Piaggio Hellas, το Carnaby 300 γίνεται ακόμα πιο προσιτό σε όλους, αφού διατίθεται στη μοναδική τιμή των 3.290€ από 3.880€ !

03
ΦΕΒ

Έκθεση Μινιατούρας Του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.)

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ) προσκαλεί το φιλότεχνο κοινό της Θεσσαλονίκης σε μια περιήγηση στο κόσμο της μικρογραφίας. Την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2012, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης “Μινιατούρα 2012” στην Αίθουσα Τέχνης Vlassis art gallery (Βεροίας 6 Άνω Λαδάδικα τηλ. 2310 552030).

02
ΦΕΒ

Η Frigoglass στηρίζει το έργο της WWF Ελλάς

H Frigoglass υποστηρίζει το πρωτότυπο εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της WWF Ελλάς για τη σχολική χρονιά 2011-12.

30
ΙΑΝ

Pan Sik κοπή πίτας

Σε ένα ζεστό χώρο, στο TAILORMADE bar, οι συνεργάτες και σπουδαστές του ομίλου σπουδών μόδας PANSIK συγκεντρώθηκαν για να καλωσορίσουν την καινούργια χρονιά και να κόψουν τη βασιλόπιτα του 2012.

23
ΙΑΝ

Κάν’ το όπως ο... Μόντι!

ΕΝΑΣ από τους δημοφιλέστερους και αποτελεσματικότερους τρόπους προσέγγισης Ελλήνων και Ιταλών τις τελευταίες δεκαετίες είναι η θορυβώδης επίκληση της διαδεδομένης λαϊκής ρήσης «ούνα φάτσα, ούνα ράτσα», με την οποία πιστοποιούνται... εγκύρως οι έντονες ομοιότητες ανάμεσα στους δύο λαούς!

20
ΙΑΝ

La collezione di Thes & Thes

Pieno successo per la sfilata della nuova collezione autunno-inverno 2012/2013 di Thes & Thes (nella foto), il marchio della stilista greco-empolese Theodossia Tziveli. L’imprenditrice e’ voluta andare contro corrente presentando la sua ultima fatica stilistica all’interno del suo stabilimento di Martignana proprio mentre a Firenze si svolgeva alla Fortezza di Basso Pitti Uomo.

20
ΙΑΝ

Ελληνο- Ιταλική συνάντηση στα Ανώγεια της Κρήτης

Το Σάββατο 14/01/2012 στην έδρα του ΑΚΟΜΜ στα Ανώγεια Κρήτης Και ώρα 10:30 το πρωί με πρωτοβουλία του Δήμου Ανωγείων και της ΑΚΟΜΜ Α.Ε. ,της SYMBRAXIS LTD και του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου οργανώθηκε η πρώτη διακρατική (Ελληνική και Ιταλική) επαφή Φορέων και τοπικών Οργανώσεων με σκοπό την κατάθεση θέσεων και απόψεων πάνω σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος

19
ΙΑΝ

Με συσκεύες Hotpoint...Ολα του γάμου εύκολα !

H Hotpoint, εμπορικό σήμα της εταιρείας λευκών συσκευών Indesit Company, σε συνεργασία με τα καταστήματα Κωτσόβολος συμμετέχει στην έκθεση Γάμου NEW LIFE – EXPOWEDDING στο εκθεσιακό κέντρο Expo στην Ανθούσα από τις 20 μέχρι τις 23 Ιανουαρίου.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη