ΝΕΑ

30
ΑΥΓ

Μαρία Κομπατσιάρη – Ιδιόλεκτα

Στις αρχές Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται στο Βιβλιοπωλείο του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης στη Θεσσαλονίκη η έκθεση της Μαρίας Κομπατσιάρη με τίτλο Ιδιό-λεκτα.

 

30
ΑΥΓ

2ο Ελληνοκινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας

To Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (BCI/ΟΠΑ) και το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), διοργανώνουν το 2ο Ελληνοκινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας (Hellenic–Chinese Business Partnering Conference 2012) που θα λάβει χώρα την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012, στην Αθήνα.

 

29
ΑΥΓ

Edizioni Edilingua - Πρόσκληση: 1° Foreign Languages Forum

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, σας περιμένουμε στο 1° Foreign Languages Forum, στο ξενοδοχείο Hilton (Οδός Βασιλίσσης Σοφίας 46).

 

27
ΑΥΓ

Διάκριση του ΝΗΡΕΑ για τις Σχέσεις με Επενδυτές

Ο Νηρέας, μεγαλύτερος παραγωγός τσιπούρας και λαβρακιού, κατετάγη μεταξύ των 10 κορυφαίων εταιρειών του κλάδου παρασκευής τροφίμων στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων, σύμφωνα με την Πανευρωπαϊκή Έρευνα Extel που πραγματοποιήθηκε από την Thompson Reuters.

24
ΑΥΓ

Το NST Travel σας αποκαλύπτει τα μυστικά για χαλαρωτικές και απολαυστικές διακοπές

Το ταξιδιωτικό γραφείο NST Travel και το εξειδικευμένο προσωπικό του σας παρέχουν ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

24
ΑΥΓ

Virtual Trip: Εξαγωγές λογισμικού σε 60 χώρες

Ο Δ. Τσίγκος ξεκινώντας από το χώρο της Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, κατάφερε να κάνει την εταιρεία του να ξεχωρίσει τόσο από τα καινοτόμα προγράμματα που δημιουργούσε όσο και από την πρωτοποριακή δομή της.

 

23
ΑΥΓ

V-cubes: Παιχνίδια μυαλού... στον κύβο

Ο Κωνσταντίνος Βερδές αξιοποίησε την εφεύρεση του πατέρα του Παναγιώτη Βερδέ και δημιούργησε τους εξελιγμένους πολύχρωμους κύβους, το επόμενο βήμα του γνωστού κύβου του Ρούμπικ.

23
ΑΥΓ

Λάδι - λ - , υγρός χρυσός

Επάγγελμα: τελειομανής. Οραμά του να πουλήσει το καλύτερο λάδι στον κόσμο... στους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Και να συνεχίσει να επιλέγει και να λανσάρει και άλλα ελληνικά προϊόντα ως τα καλύτερα στον κόσμο. Απόφοιτος Νομικής με καριέρα στη διαφήμιση ο Γιώργος Κολιόπουλος δεν είναι ελαιοπαραγωγός.

22
ΑΥΓ

ΕΑΒ: Σημαντική βελτίωση αποτελεσμάτων & λειτουργικών δεικτών για τη χρήση 2011

Σε σταθερά θετική πορεία ανάπτυξης βρίσκεται η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ), πορεία που αποτυπώνεται στα δημοσιευμένα αποτελέσματα της χρήσης 2011.

20
ΑΥΓ

Ideales Blog: η online κοινότητα για τους εραστές της απόλαυσης

Η Ideales, πάντα προσανατολισμένη στη χαρά κάθε Πελάτη της, πρωτοπορεί ξανά εγκαινιάζοντας το Ideales Blog.  Τη νέα, δυναμική κοινότητα ενημέρωσης για όλους τους εραστές της απόλαυσης.

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη