ΝΕΑ

12
ΙΟΥΝ

Piaggio Hellas

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Piaggio Hellas, προέβη σε μια σημαντική αναδιάρθρωση του Δικτύου Πωλήσεων της Moto Guzzi στην Αθήνα με σκοπό την ενδυνάμωση της εικόνας και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών της μάρκας.

12
ΙΟΥΝ

Fully Automatic Espresso Cappuccino De’Longhi : Λάβετε μέρος στον πιο freddo Διαγωνισμό

Τώρα η De’Longhi Kenwood Hellas AE δίνει την ευκαιρία σε 2 υπερ-τυχερούς να αποκτήσουν τις 2 απαραίτητες συσκευές για να φτιάχνουν αγαπημένο ‘freddo’, στο σπίτι!

11
ΙΟΥΝ

Continue to choose the beaches of the upper Adriatic, they are safe and welcoming as ever

Joint statment by Mr.Errani, Tondo and Zaia - Presidentes of the Regions Emilia-Romagna, Friuli-Venezia - Giulia and Veneto - to foreign tourists: Continue to choose the beaches of the upper Adriatic, they are safe and welcoming as ever

11
ΙΟΥΝ

Sofitel Athens Airport Wine Club

Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας τα μέλη του Wine Club του Sofitel Athens Airport είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα ακόμα γευστικό ταξίδι, την Τρίτη 29 Μαΐου 2012 στο εστιατόριο Καράβι, αυτήν την φορά Γαλλικό.

  

11
ΙΟΥΝ

Novotel Athens: Βράβευση με το Certificate of Excellence του TripAdvisor 2012

Το Νοvotel Athenes συνεχίζοντας να αποδεικνύει την δέσμευση του για την ποιότητα μέσω της διαφάνειας των σχολίων των πελατών του, βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά , με το “Certificate of Excellence“ του TripAdvisor για το 2012.

08
ΙΟΥΝ

Ανακαλύψτε τα καλά του Ευ Ζην με τα Barilla Ολικής Αλέσεως στη Μαρίνα Φλοίσβου

Τα ζυμαρικά Barilla Ολικής Αλέσεως με την υποστήριξη του περιοδικού SHAPE διοργανώνουν το πιο Ευ Ζην πενθήμερο του καλοκαιριού από την Τετάρτη 6 Ιουνίου έως και την Κυριακή 10 Ιουνίου στη Μαρίνα Φλοίσβου.

08
ΙΟΥΝ

Video παρουσίασης του Festival 100% Made in Italy

Festival 100% Made in Italy, 25-27/05 2012, Τεχνόπολις, Αθήνα - Video εκδήλωσης

07
ΙΟΥΝ

ΙΟΒΕ: Έρευνα οικονομικής συγκυρίας Μάϊος 2012

Ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος κινείται πτωτικά, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και στην Ευρωζώνη, υποχωρώντας κατά 2,7 και 2,3 μονάδες αντίστοιχα, στις 90,5 και 90,6 μονάδες, απέχοντας πλέον σημαντικά από το μακροχρόνιο μέσο όρο του και στις δύο ζώνες.

07
ΙΟΥΝ

3o Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Eπιχειρηματικής Ηθικής στην Ideals

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής (European Business Ethics Network), απένειμε στην Ideales το χρυσό ευρωπαϊκό βραβείο (Gold BEE Award) για την τήρηση του Κώδικα Αξιών Επιχειρηματικής Ηθικής.

07
ΙΟΥΝ

Η Enel Green Power Hellas γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα ανέμου στην νότια Εύβοια

Στις 9 και 10 Ιουνίου, η Enel Green Power Hellas (EGPH) σε συνεργασία με το Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Global Kiter Foundation, πρόκειται να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου 2012 μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων που απευθύνονται σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Νότιας Εύβοιας.

 

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη