Δραστηριότητες: 294 (281 έως 290)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

06
ΙΟΥΝ

Γνήσιος ιταλικός καφές

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε στην έδρα του επιχειρηματικές συναντήσεις για την χονδρική διάθεση ιταλικού καφέ.

02
ΙΟΥΝ

Τυροκομικά προϊόντα από την Vicenza

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε στην έδρα του επιχειρηματικές συναντήσεις για την χονδρική διάθεση τυροκομικών προϊόντων.

01
ΙΟΥΝ

Πρόγραμμα πιστοποίησης ιταλικών εστιατορίων στην Ελλάδα

Ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα  πιστοποίησης ιταλικών εστιατορίων στην Ελλάδα.

24
ΜΑΪ

Ιταλικό προσούτο στην Αθήνα

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε στην έδρα του διήμερο επιχειρηματικών συναντήσεων για την χονδρική διάθεση τυπικών ιταλικών αλλαντικών.

19
ΜΑΪ

Οινοποιητικός συνεταιρισμός «Madonna dei Miracoli»

O οινοποιητικός συνεταιρισμός «Madonna dei Miracoli» της περιοχής του Abruzzo της κεντρικής Ιταλίας παρουσίασε την παραγωγή του...

18
ΜΑΪ

Ασημένια κοσμήματα

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε στην έδρα του ( οδός Μάρνη & Αβέρωφ 4 ) διήμερο  επιχειρηματικών  συναντήσεων ανάμεσα στην ιταλική εταιρεία NEW LINE EXPORT SAS...

10
ΜΑΪ

Κλασικό ιταλικό έπιπλο

Κλασικό έπιπλο με ιταλική φινέτσα είχαν την ευκαιρία να δειγματιστούν  Έλληνες επιχειρηματίες του χώρου από την γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία Tosato srl.

28
ΑΠΡ

Επιχειρηματικές ευκαιρίες

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας σε συνεργασία με τον οργανισμό προώθησης εξαγωγών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Φλωρεντίας διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Park στην Αθήνα διήμερο πολυθεματικών  επιχειρηματικών συναντήσεων

13
ΑΠΡ

Διεθνής έκθεση και συμπόσιο Ports & Hubs Aθήνα

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην διεθνής έκθεση Ports&Hubs που διεξήχθη από τις 13 έως 15 Απριλίου στο Συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα.

07
ΑΠΡ

Διεθνής έκθεση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και περιβάλλοντος Ecotec

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην διεθνής έκθεση Ecotec που διεξήχθη από τις 7 έως τις 10 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Αθήνα.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη