Δραστηριότητες: 294 (271 έως 280)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

14
ΟΚΤ

Ο κήπος της Ευρώπης: επιχειρηματικές συναντήσεις

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ιταλική κοινοπραξία φυτοπαραγωγών, ATS ( Florconsorzi, Florasì, Conaflor ) σας προσκαλούν στο διήμερο επιχειρηματικών συναντήσεων

04
ΟΚΤ

Ελληνική συμμετοχή στην 62η Flormart/Miflor στην Padova

Στα πλαίσια του 3ετούς (2010-2013) Ευρωπαϊκού προγράμματος της Ιταλικής κοινοπραξίας ATS (Florasi,Florconsorzi, Conaflor) για την προβολή και τη δημιουργία εμπορικών σχέσεων με Έλληνες παραγωγούς ανθοκομικών προϊόντων, η δημοφιλής Έκθεση FLORMART/MILFLOR PADOVA παραχώρησε δωρεάν χώρο 10 τετραγωνικών μέτρων για να εκτεθούν ελληνικά φυτά.

23
ΣΕΠ

Ελληνική συμμετοχή στην έκθεση Zeroemission Rome 2011

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ελληνική συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που διεξήχθη από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στην Ρώμη.

14
ΣΕΠ

«Ανάκαμψη τώρα – Ένας Ηράκλειος Άθλος για την Ελλάδα»

Τα Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε εκδήλωση που διοργανώνει με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Ελληνοφιλανδικό Επιμελητήριο με θέμα: «Ανάκαμψη τώρα – Ένας Ηράκλειος Άθλος για την Ελλάδα»

14
ΣΕΠ

Χαιρετισμός του υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στην εκδήλωση διμερών Επιμελητηρίων «Ανάκαμψη Τώρα»

«Έστω και αν είμαστε εντελώς μόνοι έστω κι αν δεν συναινεί η Νέα Δημοκρατία και αντιμετωπίζουμε προβλήματα, δεν υπαναχωρούμε. Μπορεί να υπάρχουν ατολμίες μερικές φορές αλλά η απόφασή μας παραμένει σταθερή για έξοδο από την κρίση...

14
ΣΕΠ

Zeroemission Rome 2011

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας σας προσκαλεί στην 7η Διεθνής έκθεση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ZEROEMISSION που διεξάγεται στην Ρώμη από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο της Roma Fiere.

19
ΙΟΥΛ

Επιχειρηματικές ευκαιρίες: Γεννήτριες πόσιμου νερού

Ways srl: Η εταιρία παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο μπορεί να παράγει πόσιμο νερό ή νερό χρήσης από την ατμοσφαιρική υγρασία.

11
ΙΟΥΛ

Προϊόντα στοματικής υγιεινής: Spazzolificio Piave

Διήμερο επιχειρηματικών συναντήσεων ανάμεσα στην ιταλική εταιρεία Spazzolificio Piave spa  και Έλληνες επιχειρηματίες

11
ΙΟΥΛ

Παραδοσιακά ιταλικά αλλαντικά

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργάνωσε στο Ξενοδοχείο Athens Atrium διήμερο επιχειρηματικών συναντήσεων ανάμεσα στην ιταλική εταιρεία Salumificio Gandolfi και Έλληνες επιχειρηματίες του χώρου.

11
ΙΟΥΛ

Γαστρονομικές προτάσεις από την Σικελία

Η εταιρία Αgribelice από το Παλερμο της Σικελιας, παράγει παραδοσιακούς τύπους τυριού Pecorino, όπως pecorino fresco ‘primo sale’ pecorino fresco ‘primo sale ‘ con olive (πεκορίνο με ελίες), pecorino semistagionato con pepe in grani (πεκορίνο πικάντικο), Caciotta di pecora , Ρικότa.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη