Food News

Gr-It Cuzine: Γαστρονομία & Τουρισμός

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητηρίο της Αθήνας συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο "Γαστρονομία & Τουρισμός" που διεξάγεται στην Αρχαία Ολυμπία το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 10.00, στο ξενοδοχείο Antonios.

Νέες μπλε συσκευασίες για τα ζυμαρικά Barilla Ολικής Αλέσεως

Οι νέες συσκευασίες των Barilla Ολικής Αλέσεως έφτασαν για όλους τους φανατικούς φίλους τους και παρουσιάζονται πλέον με κυρίαρχο χρώμα το μπλε ενώ παράλληλα διατηρούν στοιχεία από το γήινο και ζεστό χρώμα του σιταριού.

Buon appetito @ Salonicco!

Una mostra tematica sulla gastronomia greca intitolata "Greece, a variety of tastes" viene organizzata per la prima volta nel quadro del 78° Fiera Internazionale di Salonicco  (TIF) dal 7 al 15 settembre 2013.

Καλά νέα για τον Έλληνα καταναλωτή

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε ζήσει μια πρωτοφανή κρίση στη χώρα μας, τέτοια που είναι να απορεί κανείς πώς δεν έχει καταρρεύσει ακόμα το σύμπαν... Δομές έχουν διαλυθεί, αντιμετωπίζουμε νέες συνθήκες στην αγορά, πρακτικές πολλών ετών έχουν αλλάξει, με άλλα λόγια ζούμε σε μια νέα Ελλάδα.

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
USEFUL LINKS

Βρείτε μας στο Χάρτη